Recensies

Ontdek hier wat anderen over mij te vertellen hebben...

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer tevreden over de samenwerking met Jelle voor de verkoop van onze woning. Met zijn snelle, professionele en duidelijke communicatie helpt hij je de bomen door het vastgoed-bos te zien. Bedankt voor de goeie raad en veel succes verder!

Jens

star
star
star
star
star

We zijn heel tevreden over vastgoed kantoor Jelle Rutsaert. Ons appartement was binnen de week terug verhuurd, we hadden zelfs keuze uit verschillende kandidaten. Er werd binnen een mum van tijd op onze vragen geantwoord. De documenten werden heel vakkundig opgesteld volgens de nieuwe huurwet, zodat wij als verhuurder ons geen zorgen hoefden te maken. Jelle is een aangenaam persoon om mee samen te werken, altijd stipt op tijd op de afspraak. Dit hoorden we ook van de nieuwe huurders. Vastgoedkantoor Jelle Rutsaert is zeker een aanrader.

Pascale

format_quote
star
star
star
star
star

Eerst en vooral bedankt om ons goed te begeleiden in het huren van het appartement. Doorheen alle stappen heb je ons goed te raad gestaan. Vooral je persoonlijke betrokkenheid zorgde voor een vlotte samenwerking. Als jong koppel en voor het eerst samen zoekend om iets te huren is dit zeker aangenaam. Je stond steeds open om onze vragen te beantwoorden en oplossingen te zoeken voor eventuele problemen (bv. staat achterlaten appartement). Momenteel komen we op geen negatieve punten of aanbevelingen voor de toekomst. Behoud zeker een persoonlijke betrokkenheid met huurders en blijf een goed aanspreekpunt voor vragen, problemen, ...

B.

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor alles. Wij zijn tevreden over uw werkwijze en de opvolging van alles.

Piet

star
star
star
star
star

Woning gekocht via Jelle. Alles verliep zeer vlot, zeer goede advies en uitleg gekregen! wij waren zeer tevreden!

Dorian

star
star
star
star
star

Wij kochten onze woning aan via Jelle. De samenwerking verliep uitermate vlot. Iedere vraag werd zeer snel en uitgebreid beantwoord. Wij raden Vastgoed & Advies Rutsaert zeker en vast aan! Jelle weet duidelijk waar hij mee bezig is.

Janne

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor de aangename samenwerking Jelle. Wat ons betreft houden we hier zeker een positief gevoel aan over. Je bent correct, je kent je materie en je bent ook in zekere mate flexibel en bereid om naast de contractueel vastgelegde taken ons op andere vlakken tegemoet te komen.

Marleen

format_quote
star
star
star
star
star

Jelle gave me hands-on advice on legal matters relating to real estate. He was extremely helpful and always answered promptly! I highly recommend him

Solène

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x