Recensies

Ontdek hier wat anderen over mij te vertellen hebben...

star
star
star
star
star

++ heel vriendelijk en enthousiast, zowel bij bezoek als verder in de procedure. ++ stond steeds klaar voor vragen of hulp. ++ communicatie, goede manier van werken. Altijd zeer snel antwoord op onze mails/vragen. ++ alles in orde i.v.m. praktische zaken (Plaatsbeschrijving, contract, waarborg...). + goed dat jij initiatief neemt om de meters over te nemen. Dit neemt al heel wat zorgen weg bij de huurder. Tip: eventueel duidelijk maken bij de huurders om het contract met de leverancier (Luminus bijvoorbeeld) na te kijken of dit het gepaste/voordeligste voorstel voor hen is en melden dat het contract kan veranderd worden bij de leverancier zelf. We hopen dat we je hiermee wat verder opweg kunnen helpen. We hadden al ervaring met andere immo's en jij steekt er toch wel bovenuit. TOP! Doe zo verder alvast!

Jarne

star
star
star
star
star

Bedankt voor de goede opvolging van mijn dossier. Ik kan enkel maar positieve feedback geven. Ik vond het een aangename, professionele samenwerking. De opvolging van mijn dossier kon volgens mij niet beter verlopen, zeker als je weet dat er amper een drietal weken zat tussen ons eerste contact en het ondertekenen van het huurcontract. Ook de partijen waarmee je werkt zijn op en top professioneel en geven mij als verhuurder toch wel een geruststellend gevoel.

Pieter

format_quote
star
star
star
star
star

Graag geef ik wat feedback op de afhandeling van dit verkoop dossier. Ik kan moeilijk een vergelijking maken met andere kantoren omdat ik er geen andere gecontacteerd heb, noch ervaring uit het verleden heb. Ik was snel gewonnen voor de formules dat je aanbied, ze geven ons als klant de mogelijkheid voor onderhandse verkoop tot verkoop met commerciële tussenkomst zonder financiële consequenties, ik kan overstappen naar vervolgformule en neem de verschuldigde financiële tussenkomst uit de vorige formule mee, dit is een zeer sterk verkoop element. De formule dat wij kozen met opmaak van het verkoop dossier met alle noodzakelijke documenten, attesten, opmaak compromis,… betekende voor ons een zorgeloze afhandeling. Uw aanpak, duidelijke afspraken, vlotte afhandeling op korte termijn, bereikbaarheid ook buiten de kantooruren,.. kan ik enkel appreciëren. Voor alle duidelijkheid, mocht ik morgen en nieuwe verkoop opstarten (wat wel zo niet is) kom ik terug bij u langs. Zonder aarzeling beveel ik u aan mocht ik de vraag krijgen.

Danny

format_quote
star
star
star
star
star

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met jou. Na het 1ste contact, kon je al de volgende dag komen We hadden eerst nog gedacht om alles zelf te regelen, maar zijn toch heel blij dat we het uit handen gegeven hebben, er komt toch heel wat bij kijken waarvan wij niet op de hoogte zijn. Ook de verschillende bezoeken vragen toch ook wat tijd, dat moesten wij nu ook niet doen. De publiciteit werd ook prima gedaan. We zijn ook blij dat we het aan iemand plaatselijk gegeven hebben, niet aan een of ander groot kantoor.

Kris

star
star
star
star
star

Ik was zeer tevreden over de manier waarop je het app hebt verhuurd. Eerlijk gezegd had ik wel gedacht dat het vlugger ging verhuurd zijn maar in deze rare tijden moet je een beetje geduld hebben. Gezien mijn slechte talenkennis ben ik blij dat jij de communicatie met de huurder op jou genomen hebt. Je hebt een beetje een verlegen voorkomen maar daarin zal je wel groeien want je doet je werk zeer goed. Ik zou zeggen doe zo verder en tot binnenkort.

Wendy

star
star
star
star
star

Na een voorafgaandelijke vraag om zonder verbintenis mijn woning te schatten heb ik besloten om met Jelle in zee te gaan betreffende de verkoop. Het moet gezegd: Jelle weet van aanpakken. Vooral in de papierwinkel is hij een echte krak. Op een ik en een gij waren alle documenten in zijn bezit en kon de verkoop starten. Mooie foto's op de website en een opvallend plakkaat langs de gewestweg gaven als resultaat dat er niet meer dan een week nodig was om de geschikte koper te mogen verwelkomen. Het compromis opgemaakt en de zaak was beklonken. Vooral de mogelijkheid om als klant een ruime inspraak en aanbreng te kunnen doen maakt hem zeker tot DE makelaar waarmee ook jouw eigendom te gelde kan gemaakt worden. Daarenboven kan je zelf kiezen uit drie mogelijke spontaan aangeboden dienstverleningen. Conclusie (en dit in uw eigen belang): Eigendom verkopen, eerst bij Jelle aanlopen!!

Yvan

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer tevreden over de samenwerking met Jelle voor de verkoop van onze woning. Met zijn snelle, professionele en duidelijke communicatie helpt hij je de bomen door het vastgoed-bos te zien. Bedankt voor de goeie raad en veel succes verder!

Jens

star
star
star
star
star

We zijn heel tevreden over vastgoed kantoor Jelle Rutsaert. Ons appartement was binnen de week terug verhuurd, we hadden zelfs keuze uit verschillende kandidaten. Er werd binnen een mum van tijd op onze vragen geantwoord. De documenten werden heel vakkundig opgesteld volgens de nieuwe huurwet, zodat wij als verhuurder ons geen zorgen hoefden te maken. Jelle is een aangenaam persoon om mee samen te werken, altijd stipt op tijd op de afspraak. Dit hoorden we ook van de nieuwe huurders. Vastgoedkantoor Jelle Rutsaert is zeker een aanrader.

Pascale

format_quote
star
star
star
star
star

Eerst en vooral bedankt om ons goed te begeleiden in het huren van het appartement. Doorheen alle stappen heb je ons goed te raad gestaan. Vooral je persoonlijke betrokkenheid zorgde voor een vlotte samenwerking. Als jong koppel en voor het eerst samen zoekend om iets te huren is dit zeker aangenaam. Je stond steeds open om onze vragen te beantwoorden en oplossingen te zoeken voor eventuele problemen (bv. staat achterlaten appartement). Momenteel komen we op geen negatieve punten of aanbevelingen voor de toekomst. Behoud zeker een persoonlijke betrokkenheid met huurders en blijf een goed aanspreekpunt voor vragen, problemen, ...

B.

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor alles. Wij zijn tevreden over uw werkwijze en de opvolging van alles.

Piet

star
star
star
star
star

Woning gekocht via Jelle. Alles verliep zeer vlot, zeer goede advies en uitleg gekregen! wij waren zeer tevreden!

Dorian

star
star
star
star
star

Wij kochten onze woning aan via Jelle. De samenwerking verliep uitermate vlot. Iedere vraag werd zeer snel en uitgebreid beantwoord. Wij raden Vastgoed & Advies Rutsaert zeker en vast aan! Jelle weet duidelijk waar hij mee bezig is.

Janne

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor de aangename samenwerking Jelle. Wat ons betreft houden we hier zeker een positief gevoel aan over. Je bent correct, je kent je materie en je bent ook in zekere mate flexibel en bereid om naast de contractueel vastgelegde taken ons op andere vlakken tegemoet te komen.

Marleen

format_quote
star
star
star
star
star

Jelle gave me hands-on advice on legal matters relating to real estate. He was extremely helpful and always answered promptly! I highly recommend him

Solène

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x